Субота, 21.07.2018
Вітаю Вас, Гість  Вхід
Головна » 2018 » Червень » 22 » Організація харчування в закладах дошкільної освіти
12:46
Організація харчування в закладах дошкільної освіти

 

Питання організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах було і залишається одним з актуальних. Раціональний режим харчування, збалансованість раціону є основними умовами для підвищення захисту дитячого організму до захворювань, нормального росту та розвитку дітей, які тут виховуються.
Хліб - один з основних продуктів харчування, який є джерелом білків, назаменімих амінокислот, жирів, вуглеводів і вітамінів.
Для повноцінного харчування в щоденному раціоні дорослої людини має бути близько 330 грамів хліба. Дітям потрібно дещо менше - 120-300 грамів. Якість хліба,який завозять до садочку,відповідає вимогам,має гарний зовнішній вигляд, хрустку скоринку та смак,кожен буханець загорнутий у плівку.

Переглядів: 17 | Додав: dnz_kozachok | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]